• تاریخ انتشار : 1401/05/22 - 10:22
  • تعداد بازدید خبر : 285
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازرس‌کل آذربایجان غربی: معدن طلای زرشوران تکاب یک ظرفیت بالای اقتصادی است و نباید حیف و میل شود/ مصوباتی برای حمایت از این معدن

بازرس‌کل استان آذربایجان‌غربی گفت: معدن و کارخانه طلا زرشوران تکاب یک ظرفیت بزرگ اقتصادی و سرمایه‌ای برای آینده کشور است و نباید حیف و میل شود.

به گزارش روابط عمومی بازرسی‌کل استان آذربایجان غربی، روح‌الله محبوبی در نشست مشترک با فرماندار تکاب و مدیران مجتمع معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران با تاکید بر اینکه کل کشور و منطقه باید از ظرفیت بالای این معدن بهره مند شوند، افزود: کارخانه طلا زرشوران یک سرمایه ملی است و بی‌توجهی به آن خیانت به نسل فعلی و آیندگان محسوب می‌شود.

وی اظهارکرد: معدن و کارخانه طلا زرشوران تکاب یک ظرفیت بزرگ اقتصادی و سرمایه‌ای برای آینده کشور است که مورد توجه افکار عمومی و مسئولان استانی قرار گرفته و نباید حیف و میل شود.

بازرس‌کل استان آذربایجان غربی با بیان اینکه روند پیشرفت احداث سد باطله و فاز توسعه کارخانه زرشوران تکاب مطلوب است، ادامه داد: مدیران این مجموعه بزرگ تولیدی و اقتصادی باید در راستای محرومیت‌زدایی از منطقه تلاش کنند و در زمینه راهنمایی و مشاوره جهت بهبود عملکردها، سازمان بازرسی را نقطه اتکا خود بدانند.

محبوبی اضافه کرد: بازرسی کل استان آذربایجان غربی در زمینه تحقق حقوق عامه و رسیدن به اهداف قانونی به مدیران مجموعه طلا زرشوران تکاب کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: بازرسی علاوه بر اجرای فعالیت‌های مصوب سازمان بازرسی کل کشور، برنامه مدونی برای حُسن اجرای امور و پیشگیری از تخلف در استان دارد و بر همین اساس اجرای مصوبات اقتصاد مقاومتی و مصوبات سفر استاندار آذربایجان غربی به شهرستان‌ها از جمله تکاب را پیگیری می‌کند.

بازرس‌کل استان آذربایجان غربی به همراه فرماندار تکاب و هیاتی از مدیران و کارشناسان استانی از معادن و کارخانه های طلا زرشوران و آقدره این شهرستان بازدید و پیرامون موارد اعلامی به شرح ذیل مصوبات مربوطه صادر و برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط ابلاغ و مسئولیت پیگیری تا تحقق هریک از مصوبات برعهده بازرسی‌کل استان قرار گرفت.

رسیدگی به مسائل بهداشتی و درمانی کارگران شاغل در معدن و بیمه تکمیلی کارگران، بررسی نحوه وصول و هزینه‌کرد درآمدهای حاصل از اجرای تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن (۱۵ درصد حقوق دولتی برای ایجاد زیرساخت‌ها و رفاه و توسعه شهرستان)، نحوه وصول و هزینه‌کرد درآمدهای حاصل از اجرای ماده ۲۵ قانون معادن (۱۲ درصد حقوق دولتی جهت احیا و بازسازی محل عملیات معدنی)، نحوه وصول و هزینه کرد درآمدهای حاصل از اجرای بند ۵ جز الف ماده ۴۳ قانون برنامه ششم توسعه (۱ درصد فروش برای جبران خسارت‌های وارده به اهالی ساکن منطقه) و نحوه وصول و هزینه‌کرد درآمدهای حاصل از اجرای بند ۵ تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ (جبران خسارت وارده به شبکه جاده‌ای حمل و نقل ناشی از بهره‌برداری معادن و صنایع معدنی) و... از جمله این مصوبات است.

کارخانه استحصال و تولید طلا زرشوران تکاب با ظرفیت اسمی سالانه ۳ میلیون تُن شمش در سال ۱۳۹۳ افتتاح شد و اکنون بیش از هزار و ۲۰۰ نفر در ۲ بخش معادن و کارخانه این مجموعه مشغول به کار هستند.

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -